Spring til indhold
Home » 2020 Open Championship kunne blive udskudt

2020 Open Championship kunne blive udskudt

Åben

Det åbne mesterskab i 2020 kan blive udskudt og finde sted på Royal St George's senere på året under planer, der er ved at blive kortlagt.

Masters og USPGA Championship er allerede blevet udskudt fra deres datoer i april og maj på grund af den vedvarende trussel om coronavirus.

US Open er fortsat truet med coronavirus-udbruddet, der fortsat har en stor indvirkning på golf og sportsverdenen.

Europatouren har taget beslutningen om at udskyde Irish Open, planlagt til 28.-31. maj, og kunne smutte det ind i kalenderen senere på året.

Samme skæbne kunne afvente det 149. åbne mesterskab, på trods af R&A, der i første omgang ikke havde udelukket, at den berømte major gik i gang den 16. juli med Shane Lowry forsvarer claret-kanden efter at have vundet 2019 Open på Royal Portrush.

Nu afslørede R&A-topchef Martin Slumbers imidlertid, at udsættelse er en mulighed og sagde: "Vi fortsætter med at arbejde gennem vores muligheder for The Open i år, inklusive udsættelse.

"Vi er godt klar over vigtigheden af ​​at være i stand til at give klar vejledning til fans, spillere og alle involverede og arbejder på at løse dette så hurtigt som muligt.

"Vi vil give en yderligere opdatering, så snart vi er i stand til at gøre det, og vi takker alle for deres støtte og forståelse i denne udfordrende situation."

US Open er også stadig truet, selvom der endnu ikke er truffet en beslutning om fremtiden for begivenheden på Winged Foot fra 18.-21. juni.

Ryder Cup 2020, som finder sted i Whistling Straits i september, forløber også som planlagt, som tingene ser ud.

Masters kunne i mellemtiden afvikles på Augusta i oktober i et forsøg på at redde majoren, og en efterårsdato kan også afvente for 2020 Open Championship.

LÆS: Flere Tour News