Olemme lähes neljänneksen matkalla kuluvan vuosisadan läpi ja meillä on tarpeeksi perspektiiviä määrittääksemme 20-luvun suurimmat golfaajat.

Monista mainitsemisen arvoisista mahtavista pelaajista päätin vain kuusi "20-luvun suurimman golfaajan" tittelin arvoista.

Golfaajien lista on listattu heidän uransa järjestyksessä. Ketä arvostelet korkeammalle kuin muut argumentissa siitä, kuka on golfin paras pelaaja?

1. Harry Vardon

Modernin pelin perustaja, hänen elegantti swinginsä voidaan edelleen tunnistaa nykyisten pelaajien mahtavien swingien alkuperäksi.

Hän hallitsi peliä vuosisadan alussa ja voitti kuusi British Openit ja yksi US Open. Hän osallistui niistä vain kolmeen ja sijoittui toiseksi kahdessa muussa, vaikka hänen aikakautensa ei ollut PGA-mestaruutta tai Mastersia.

Vardon kärsi 32-vuotiaana heikentävästä tuberkuloositapauksesta, joka johti pysyvään vapinaan tai hän olisi voinut voittaa kymmenen avausta.

Parhaimmillaan maailmanlaajuinen hahmo, enemmän kuin kukaan muu, hänet tunnustetaan golfin kasvattamisesta Amerikassa.

2. Walter Hagen

Vaikka Hagen ei saavuttanut mainetta golfyhteisön ulkopuolella kuin muut viisi, hänen saavutuksensa olivat samat kuin heidän.

Hän voitti 11 major-turnausta: viisi PGA:ta, jotka kaikki pidettiin ottelupelimuodossa, neljä British Openia ja kolme US Openia. Mestareita ei ollut ennen kuin hän oli 44-vuotias.

Hän voitti myös viisi Western Openia, joka on hänen päivänsä mini-pää, joka vastaa nykyistä Players Championship -turnausta.

3. Bobby Jones

Yksinäinen amatööri tämän listan joukossa, Jones onnistui voittamaan aikakautensa suurimmat ammattilaiset ja vetäytyi pelistä 28-vuotiaana neljällä US Openilla, kolmella British Openilla ja voitti alkuperäisen grand slam -turnauksen.

Se tapahtui vuonna 1930, kun hän voitti US Openin, British Openin, US Amateur -kilpailun ja British Amateur -tapahtuman – saavutus ei ole todennäköinen uudelleen.

4. Ben Hogan

Pelin historian epäilemättä suurin laukauksentekijä, Hogan voitti yhdeksän major-turnauksen, uran grand slam -turnauksen, 64 PGA-kiertue tapahtumat ja neljä US Openia, golfin ankarin testi, ja kaikki pelattiin 36 reiän finaalin aikana.

Monet antavat hänelle myös viidennen US Openin. USGA peruutti US Openin vuonna 1941 toisen maailmansodan vuoksi. Hogan voitti kuitenkin korvaavan tapahtuman, jota USGA sponsoroi ja joka juoksi kuin National Championship, mukaan lukien tiukat karsinnat, eliittikenttä ja perinteinen avoin paikka.

Vakava loukkaantuminen auto-onnettomuudessa lyhensi hänen uraansa.

5. Jack Nicklaus

Nicklaus voitti 18 major-turnausta (kaikkien aikojen eniten), 73 PGA-kiertuetapahtumaa, oli vuoden pelaaja viisi kertaa ja kahdeksan kertaa johtava rahavoittaja.

Kaikki tämä saavutettiin huolimatta siitä, että pelattiin muokatulla kiertueaikataululla ja siirrettiin perheelle golfelämän edelle.

6. Tiikeri metsät

Woods on voittanut 15 major-turnausta, 82 PGA-kiertuetapahtumaa, on 11-kertainen vuoden pelaaja, 10-kertainen rahan voittaja ja hallussaan ehkä täydellisin peli kaikista: voima, pallon lyöminen, sekoitus ja putoaminen.

Loukkaantumiset ja elämäntapapäätökset keskeyttivät hänen tiensä suurten yhtiöiden ennätykseen, mikä vaikutti varhain väistämättömältä. Voidaan kuitenkin väittää, että Tigerin tuottavin ura tapahtui 21st luvulla.

Toistaiseksi Tiger hallitsi 21:n ensimmäistä osaast luvulla, aivan kuten hän oli yksi 20-luvun suurimmista golfaajista.

Muita vuosisadan mahtavia pelaajia: Gene Sarazen, Sam Snead, Byron Nelson, Arnold Palmer, Gary Player, Tom Watson, Seve Ballesteros olivat kaikki mahtavia pelaajia upeilla tarinoilla.