Hyppää sisältöön
Koti » Jordan Gumberg: Mitä pussissa on

Jordan Gumberg: Mitä pussissa on

Jordan Gumberg Mitä pussissa on

Jordan Gumberg sai neitsytvoittonsa DP World Tourissa SDC-mestaruussarjassa maaliskuussa 2023. Jordan Gumberg: Mitä pussissa on.

Gumberg ei ollut koskaan voittanut eliittikiertueella, mutta 28-vuotias amerikkalainen voitti Robin Williamsin pudotuspelissä voittaakseen 2023 SDC-mestaruus.

Amerikkalainen sijoittui 12 alle parin ennen kuin birdie toisella lisäreiällä St Francis Linksissä Etelä-Afrikassa ansaitsi hänelle neitotittelin.

Ennen Etelä-Afrikan voittoa Gumberg sijoittui 669. sijalle Virallinen maailman golf -ranking.

Gumberg on jättänyt väliin kolme leikkausta ja sijoittui T54:nneksi toisessa turnauksessaan neljässä edellisessä lähdössä DP World Tourilla tällä kaudella.

Amerikkalainen tuli Arizonan yliopiston kollegiaalijärjestelmän läpi ennen kuin hänestä tuli ammattilainen.

Mitä laukussa on Jordan Gumberg (SDC Championshipissä maaliskuussa 2024)

kuljettaja: Callaway Paradym Triple Diamond (8.5 astetta) (Lue arvostelu)

Metsät: Callaway AI Smoke (3-puuta, 15 astetta) (Lue arvostelu)

Silitysraudat: Callaway Apex CB (3 - 6 rautaa) (Lue arvostelu) & Callaway Apex MB (6 - 10 rautaa) (Lue arvostelu)

Kiilat: Titleist Vokey SM9 (Lue arvostelu)

Putteri: Odyssey 2-Ball TEN luudanvarsiputteri

pallo: Callaway Chrome Tour (Lue arvostelu)