Hyppää sisältöön
Koti » Lee Westwood voitti vuoden 2020 Race To Dubai -tittelin

Lee Westwood voitti vuoden 2020 Race To Dubai -tittelin

Lee Westwood nosti Race To Dubai -tittelin kolmannen kerran urallaan sijoittuen toiseksi kauden päättävässä European Tour -tapahtumassa, DP World Tour Championship -kilpailussa.

Westwood oli myös kruunattu European Tour Order of Merit -voittajaksi vuosina 2000 ja 2009.

47-vuotias englantilainen osoitti, että hänellä on paljon elämää jäljellä kiertueella, kun hänen toinen sijoitus DP World Tour Championshipissä riittää ansaitsemaan Westwoodille kauden mittaisen tittelin.

Matt Fitzpatrick otti voiton kauden viimeisessä tapahtumassa ja sijoittui alle 15 viikon aikana Dubain Earth Course -radalla.

Westwood jäi yhden laukauksen jälkeen 14 alle parilla, mikä riitti ansaitakseen hänelle 2020 Kilpa Dubaihin otsikko.

Hän syrjäytti amerikkalaisen Patrick Reedin, joka johti pisteluetteloa matkalla viimeiseen tapahtumaan, mutta jäi ulkopuolelle sijoittuessaan kolmanneksi DP World Tour Championshipissä alle 13-vuotiaana.

Viitaten koronaviruksen aiheuttamaan uudistettuun kauteen, Westwood sanoi: ”Se on ollut outo kausi monista syistä.

"European Tour on tehnyt uskomatonta työtä piristääkseen kauden uudelleen heinäkuusta lähtien ja turnauksia on joka viikko.

”On kulunut 20 vuotta siitä, kun istuin siellä Valderramassa voittaakseni ansiomerkkiä, kuten silloin.

"Se ei ole helpottunut, en nuorene. Minulla oli vähän selkävaivoja, ja se melkein maksoi minulle tällä viikolla – maanantaina en tiennyt, aionko pelata.

”Nautin vain golfin pelaamisesta näitä upeita nuoria pelaajia vastaan ​​– nämä lapset ovat nyt niin hyviä. Matt tuntuu siltä, ​​kuin hän olisi ollut täällä vuosia, mutta on edelleen 20-vuotiaana ja lopetti siellä kuin ammattilainen.

Westwoodin toinen sijoitus nostaa hänet sarjassa 36. sijalle Virallinen maailman golf -ranking.