Koti » LIV Golf Players: Kuka pelaa LIV Golf Chicago 2023:ssa?

LIV Golf Players: Kuka pelaa LIV Golf Chicago 2023:ssa?

LA Golf Dustin Johnson

48 pelaajan lista on julkistettu vuoden 11 2023. tapahtumaan, kun LIV Golf -kausi palaa toimintaan LIV Golf Chicagossa.

- LIV Golf kiertueella on laajennettu 2023 14 tapahtuman aikataulu sarjan toiselle vuodelle ja pelaajat suuntaavat Illinois tänä viikonloppuna.

LIV Golf Chicago -tapahtuma järjestetään 22.-24. syyskuuta Chicagossa.

Rich Harvest Farms järjestää tapahtuman toista vuotta peräkkäin Cameron Smithin kanssa, joka voitti mestaruuden vuonna 2022 Chicagossa.

SAMANKALTAISET Kuinka katsella LIV Golf Chicagoa

Vuonna 2023 Charles Howell III voitti kauden avaustapahtuman Mayakobassa Meksikossa, ja Danny Lee voitti toisen turnauksen Tucsonissa, Arizonassa.

Orlandossa kolmannessa tapahtumassa Brooks Koepka loi historiaa ensimmäisenä pelaajana, joka voitti kaksi LIV Golf -titteliä neitsytmenestyksensä jälkeen vuonna 2022.

Talor Gooch loi sitten vielä enemmän historiaa ensimmäisenä peräkkäisten tittelien voittajana voiton jälkeen Adelaidessa ja Singaporessa peräkkäisinä viikonloppuina. Hän voitti myös vuoden kolmannen kilpailunsa Valderramassa Espanjassa.

Tulsassa Dustin Johnson kruunattiin mestariksi kirjattuaan toisen LIV Golf -voittonsa ennen kuin Harold Varner III otti tittelin Washington DC:ssä.

Cameron Smith voitti LIV Golf Londonissa ja viimeksi LIV Golf Bedminsterissä. Välissä Bryson DeChambeau loi historiaa pisteillä 58, kun voitti LIV Golf Greenbrierin.

Sam Horsfield ei ole loukkaantunut, ja hänen korvaava Laurie Canter on edelleen kokoonpanossa.

SAMANKALTAISET Keitä ovat LIV Golf Broadcasters?
SAMANKALTAISET Koko LIV Golf 2023 -tapahtumakalenteri

LIV Golf Chicago -pelaajat

• Abraham Ancer
  • Richard Bland
  • Dekaani Burmester
  • Laurie Canter (Sam Horsfieldin korvaaja)
  • Paul Casey
  • Eugenio Chacarra
  • Bryson DeChambeau
  • Sergio Garcia
  • Taloor gooch
  • Brandenin armo
  • Sam Horsfield (korvaa Laurie Canterilla)

LIV Golf Chicago -muoto

48 pelaajaa on arvottu 12 neljän hengen joukkueeseen, jotka pelaavat henkilökohtaisesta voitosta ja joukkuevoitosta jokaisessa lajissa kolmen kilpailupäivän aikana.

- LIV Golf joukkuetapahtuma ajaa koko aikataulun ajan, ja jokainen turnaus kestää neljä tuntia haulikkoaloilla.

Chicagossa on yksittäinen voittaja, ja 12 joukkuetta sijoitetaan kahden ensimmäisen neljän pelaajan kahden parhaan tuloksen perusteella ja kolmen viimeisen kierroksen neljän pelaajan kolmen parhaan tuloksen perusteella.