Hyppää sisältöön
Koti » Nick Bachem: Mitä pussissa on

Nick Bachem: Mitä pussissa on

Nick Bachem

Nick Bachem pääsi ensimmäiselle DP World Tour -kiertueelle, kun hän voitti tittelinsä Jonsson Workwear Openissa maaliskuussa 2023. Katsaus Nick Bachem: What's In The Bagiin.

Saksalainen ei ollut vielä voittanut sen jälkeen, kun hänestä tuli ammattilainen vuonna 2021, mutta hän teki upean kahdeksan alle parin viimeisen kierroksen voittaakseen Jonsson Workwear auki Etelä-Afrikassa.

Hän päätti neljän kierroksen kilpailun alle 24-arvolla Steyn Cityssä Johannesburgissa ja voitti tittelin neljällä laukauksella eteläafrikkalaiselta duolta Hennie du Plessis ja Zander Lombard.

Se oli hänelle vasta 12 DP World Tour alkaa ottaa askel eteenpäin Challenge Tourista.

Bachem voitti kolme kertaa amatöörinä Pro Golf Tourilla ennen kuin hänestä tuli ammattilainen, ja ansaitsi paikkansa DP World Tourilla sijoittuen 22. sijalle Challenge Tour's Roadilla Mallorcalle.

Ennen voittoaan Etelä-Afrikassa Bachem sijoittui sarjassa 464 Virallinen maailman golf -ranking. Hän nousi voiton jälkeen sijalle 273.

Mitä laukussa on Nick Bachem (Jonsson Workwear Open -tapahtumassa maaliskuussa 2023)

kuljettaja: Callaway Paradym Triple Diamond (10.5 astetta) (Lue arvostelu)

Metsät: Callaway Paradym HL (16.5 astetta) (Lue arvostelu)

Silitysraudat: Callaway X Forged UT 21 (18 astetta) ja Callaway Apex MB 21 (4-rauta - 9-rauta (Lue arvostelu)

Kiilat: Callaway Jaws Mack Daddy 5 (46 astetta, 50 astetta, 54 astetta ja 58 astetta) (Lue arvostelu)

Putteri: Odyssey Toulon Design Las Vegas Putter

pallo: Titleist Pro V1x (Lue arvostelu)