Hyppää sisältöön
Koti » Ockie Strydom: Mitä pussissa on

Ockie Strydom: Mitä pussissa on

Ockie Strydom

Ockie Strydom sai toisen DP World Tour -voittonsa kolmeen kuukauteen, kun hän voitti tittelin Singapore Classicissa helmikuussa 2022. Katsaus Ockie Strydom: What's In The Bag -peliin.

Eteläafrikkalainen Strydom, Sunshine Tourin vakituinen osallistuja, kirjasi läpimurtomenestyksensä DP World Tourilla Alfred Dunhillin mestaruus Leopard Creek Country Clubilla kotimaassaan joulukuussa.

Strydom tuplasi tuon pistemäärän tullessaan ykköseksi Singaporen klassikko hänen upealla yhdeksän alle parin viimeisellä kierroksella sinetöimällä yhden laukauksen voiton Laguna National Golf Resort Clubilla.

Eteläafrikkalainen tuli hyvästä vauhdista kukistamaan Sami Valimäen laukauksella, kun kolmannen kierroksen johtajat putosivat pois Singaporessa.

Strydom oli sijoittunut toiseksi 19 kertaa DP World Tour ennen kuin voitti Alfred Dunhillin mestaruuden turnauksen ennätyksellä 18 alle.

Hänen ainoa edellinen voittonsa ammattilaisena tuli vuoden 2019 Origins of Golf -turnauksesta Sunshine Tourilla Etelä-Afrikassa.

Ennen voittoaan Singaporessa Strydom sijoittui sarjassa 253. sijalle Virallinen maailman golf -ranking.

Mitä laukussa on Ockie Strydom (Singapore Classicissa helmikuussa 2023)

kuljettaja: Callaway Paradym (10.5 astetta) (Lue arvostelu)

Metsät: Callaway Rogue ST LS (3-puuta, 16.5 astetta) ja Callaway Rogue ST Triple Diamond (5-puuta, 18 astetta) (Lue arvostelu)

Silitysraudat: Callaway Apex TCB (4 rautaa - 6 rautaa) ja Callaway Apex MB (7 rautaa - Pitching Wedge) (Lue arvostelu)

Kiilat: Callaway Jaws Raw Mack Daddy 5 (52 astetta, 56 astetta ja 60 astetta) (Lue arvostelu)

Putteri: Odyssey Tri-Hot 5K One (Lue arvostelu)

pallo: Titleist Pro V1 (Lue arvostelu)

Mitä laukussa on Ockie Strydom (Alfred Dunhill Championshipissä joulukuussa 2022)

kuljettaja: Callaway Rogue ST LS (Lue arvostelu)

Metsät: Callaway Rogue ST

Hybridit: Callaway Rogue ST (Lue arvostelu)