Hyppää sisältöön
Koti » Olivia Cowan: Mitä pussissa on

Olivia Cowan: Mitä pussissa on

Olivia Cowan laukku

Olivia Cowan otti ensimmäisen Ladies European Tour -voittonsa voittaessaan Hero Women's Indian Open lokakuussa 2022. Katso Olivia cowan: Mitä pussissa on.

Saksalainen tähti lopetti odotuksensa a Hyvät Euroopan kiertue tittelin voittaessaan kolmella laukauksella Naisten Indian Open DLF Golf and Country Clubilla.

Hänen 96. LET-lähtönsä aikana Cowanin viimeisen kierroksen neljä alle parin sijoittui alle 13:lla, kolme laukausta erossa Amandeep Drallista ja Caroline Hedwallista.

Cowan nousi tunnetuksi, kun voitti kolme kertaa LET Access -sarjan neljän kuukauden aikana vuonna 2015.

Hän voitti tittelit ASGI Ladies Openissa, Boras Ladies Openissa ja Norrporten Ladies Openissa ennen valmistumistaan ​​LET Tourille.

Ennen Intian voittoa Cowan sijoittui 199. sijalle Rolex Rankings naisten golfin maailmanlistalle.

Mitä laukussa on Olivia Cowan (Hero Women's Indian Openissa lokakuussa 2022)

kuljettaja: Mizuno ST-X 220 (9 astetta)

Metsät: Mizuno ST-Z (3-puuta)

Silitysraudat: Mizuno Pro 225 (Lue arvostelu)

Kiilat: Mizuno T-22 (52 astetta, 56 astetta ja 60 astetta) (Lue arvostelu)

Putteri: Odyssey Eleven

pallo: Titleist Pro V1 (Lue arvostelu)