Hyppää sisältöön
Koti » Brooks Koepka torjuu Tiger Woodsin voittaakseen USPGA-mestaruuden

Brooks Koepka torjuu Tiger Woodsin voittaakseen USPGA-mestaruuden

USPGA-mestaruus

Brooks Koepka keskeytti Tiger Woodsin hyökkäyksen 100. USPGA-mestaruuden viimeisenä päivänä Bellerivessä nostaakseen kolmannen majorinsa.

28-vuotias amerikkalainen hallitsi kahden laukauksen johtoa yön yli viimeiselle kierrokselle, ja lopulta hänen neljän alle par 66 riitti sijoittumaan turnaukseen alle 16:lla ja vaatimaan Woodsilta kahden laukauksen voiton.

Koepka voitti vuoden 2017 US Openin Erin Hillsissä voittaneen vuoden 2018 US Openin, ja sen jälkeen voitti tittelinsä voitolla vuoden XNUMX US Openissa Shinnecock Hillsissä.

Huhtikuussa Augustassa järjestettävän US Mastersin väliin joutuneena Koepka on voittanut kolme viimeisestä kuudesta major-turnauksestaan.

"Jostain syystä suuret pelit saavat huomioni enemmän", Koepka sanoi voitettuaan 72-reikäisen USPGA Championship -ennätyksen 264. "Jokainen laukaus on niin tärkeä. Sinun on oltava kärsivällinen, ja se onnistuu aina erittäin hyvin pääaineissa.

Woods ampuu USPGA Championshipin major-turnauksen alimman viimeisen erän

Woods aloitti päivän neljä laukausta erossa Koepkasta, mutta 14-kertaisella päävoittajalla oli todellinen mahdollisuus lisätä voittosataa. Woods ampui kuusi alle par 64:ään – hänen alhaisimman loppukierroksen tuloksensa millään majorilla, mutta hänen 14 alle parin kokonaispistemäärä oli riittävä vain toiseksi sijoittuvaksi Bellerivessä.

Se oli toinen peräkkäinen major, jossa Woods oli merkittävä haastaja viimeisenä päivänä, ja hän sanoi: "Olin kilpailussa kahdessa viimeisessä majorissa enkä olisi koskaan odottanut sitä vuosi sitten. Olen vain niin kiitollinen, että olen täällä.

"Pelasin kovaa. Se oli vähän vaikeuksia pelini kanssa. Olin vain siellä, hioin sitä ja yritin tehdä mahdollisimman monta birdietä. Tein vähän juoksua ja aion päästä pari laukausta lyhyeksi.

”Olin aina jahdannut. Kun olin radalla, näin tyypit kolmen alle kuuden reiän läpi, joten tiesin, etten voinut istua paikallaan. Minun piti hankkia lintuja.

"En ajanut hyvin koko päivän – löin sitä vasemmalle ja oikealle radalla, jopa hiekkakiilallani - joten tiesin, että kierroksen kokoaminen tulee olemaan vaikeaa, mutta tein."

USPGA-mestaruuden puolustava Justin Thomas sijoittui neljänneksi

Adam Scott, joka pelasi viimeisessä ryhmässä Koepkan kanssa, lyötiin taaksepäin kolmannella sijalla, kun Stewart Cink ja Jon Rahm päättivät viiden parhaan joukossa alle 11-parilla.

Puolustava mestari Justin Thomas, joka voitti ensimmäisen major-kilpailunsa 12 kuukautta sitten Quail Hollowissa, ja tämän vuoden Avoin mestari Francesco Molinari olivat kvartetin joukossa pelaajia, jotka sijoittuivat 10 alle parin.