За нас

Лого за Водич за рецензии за голф

GolfReviewsGuide.com е дом на рецензии за голф - сè, од терени до клубови.

За прв пат започна во 2015 година, Водичот за рецензии на голф ги прегледува најновите производи и опрема за голф, дава искрена анализа на терени за голф ширум светот, обезбедува информации за најдобрите дестинации за голф што треба да се посетат и ви ги носи најновите вести од турнејата од PGA Tour, DP World Tour и специјалност за голф.

GolfReviewsGuide.com е препознаен меѓу Врвни блогови за голф во светот.

Можете да го следите GRG на социјалните медиуми преку Facebook, Twitter or Скопје.

Ако барате преглед на нешто што допрва треба да го објавиме на страницата, известете нè и ќе почнеме да работиме на тоа.

Користете ја формата за контакт подолу ако сте заинтересирани да го прегледате производот.

Реклама:

Ако сте заинтересирани за рекламирање на Водичот за прегледи на голф, ве молиме контактирајте со нас преку формуларот подолу и откријте ги достапните опции.