Атомскиот опсег Лас Вегас ќе биде лансиран во 2023 година

Новиот атомски опсег Лас Вегас ќе ги отвори своите врати во 2023 година

Лас Вегас добива ново место за голф во 2023 година.

Атомски опсег Лас Вегас

Атомскиот опсег Лас Вегас ќе биде лансиран во 2023 година со новиот комплекс за голф и место за прикажување на појасот Лас Вегас.

Flite Golf & Entertainment, кои стојат зад лансирањето на опсегот и комплексот за голф, започнаа со работа пред планираното отворање во последните три месеци од 2023 година.

Местото на Лас Вегас ќе им се придружи на веќе отворените објекти на Атомскиот опсег во Лондон, Ријад, Индијанаполис и Милвоки.

Револуционерното место ќе располага со објект од 99,000 квадратни метри со четири ката со 103 посебни места за удар, шест решетки, 10 места за поставување, повеќенаменска област на Astrocade и простор за состаноци.

„Лас Вегас е во срцето на забавната индустрија и ние сме воодушевени да се пробиеме на нашата водечка локација на Вегас Стрип“, рече Џон Волбрехт, извршен директор и основач на Flite Golf & Entertainment.

„Атомскиот опсег на Flite ќе им даде на гостите искуство што ќе ја редефинира индустријата за забава за голф и ќе постави нов стандард за активни дестинации за забава“.

Поврзани со: Најдобри терени за голф во Лас Вегас

Атомски опсег Лас Вегас

Атомски опсег Лас Вегас

Атомски опсег Лас Вегас ќе биде нов забавен комплекс за голф лоциран во хотелот STRAT, казиното и SkyPod.

Завршениот проект ќе зафаќа седум хектари имот на Golden Entertainment долж булеварот Лас Вегас и во непосредна близина на СТРАТ.

По отворањето на целта во 2023 година, Atomic Range ќе биде врвна дестинација за забава за голф што ја комбинира технологијата за голф од следната генерација со извонредно искуство преку игра за гостите.

Проектот ќе биде домаќин на четири ката со 103 посебни места за удар, четири решетки, места за состаноци и простор за повеќекратна употреба од 12,000 квадратни метри.

Датум на отворање на атомскиот опсег Лас Вегас

Официјалниот датум на отворање допрва треба да се открие, но Flite Golf сугерираше дека новото место ќе биде лансирано во Q4 2023 година.

Атомски опсег Адреса во Лас Вегас

Новиот објект Atomic Range се наоѓа на булеварот Лас Вегас, веднаш до хотелот STRAT, казиното и SkyPod.

Кои се Flite Golf & Entertainment?

Флајт голф и забава е глобална компанија за забава за голф со седиште во Далас, Тексас.

Flite гради, распоредува и поддржува иновативни решенија потребни за возење подобрени полиња со технологија, без разлика дали се на зелена трева или во забавни места вредни повеќе милиони долари.

Flite создаде иновативни игри од следната генерација, софтвер за играње курсеви и управување со гости, како и комплетно технолошки решенија за постоечките оператори.