Најдобри хибриди за голф 2022 година

Водичот за прегледи на голф ги избира најдобрите нови хибридни опции за 2022 година

Најдобрите голф хибриди за 2022 година со потесниот список на најдобри нови изданија.

Најдобри хибриди за голф

Барате нови хибриди за голф или спасувачи за 2022 година? Најдобрите голф хибриди за 2022 година се избрани во потесниот избор на GolfReviewsGuide.com.

Разгледавме неколку опции што би можеле да се додадат во вашата торба оваа година и ќе ви помогнат да го извлечете максимумот од вашата игра со некои нови спасувања.

Прочитајте ги најдобрите голф шуми на GolfReviewsGuide.com за 2022 година. Можете исто така да дознаете врвни голф возачи за 2022, најдобрите шуми за голф за 2022 година, најдобрите железа за голф за 2022 година, најдобрите голф-клинови за 2022 година, најдобри носачи за 2022 година и Најдобрите топчиња за голф за 2022 година.

Мени:
1. TaylorMade Stealth Rescues
2. Callaway Rogue ST хибриди
3. Кобра LTDx хибриди
4. Пинг G425 хибриди
5. Titleist TS Hybrids

TaylorMade Stealth Rescues

Stealth и Stealth Plus се двата модели во новата гама за 2022 година и ги заменуваат хибридите SIM 2 и SIM 2 Max како број еден комунални клубови од TaylorMade.

Одликувајќи се со редизајниран V Steel дизајн и јаглеродна ДНК, спасувачите на Stealth се попростливи отколку во кој било претходен модел и можат да се пофалат со повисоко лансирање за максимално растојание.

Хибридите имаат висока јачина C300 челична Twist Face за подобрени брзини на топката, дури и од погрешни удари од целото лице, додека Thru-Slot Speed ​​Pocket го максимизира растојанието од маичката, талпата или грубите.

Хибридите Stealth Plus се насочени кон подобриот играч со профил на високи прсти што ги прави совршен избор за шут во споредба со спасувачите Stealth.

И гласи: Целосниот преглед за спасување на TaylorMade Stealth TaylorMade Stealth Plus го спасува прегледот

Callaway Rogue ST хибриди

Палетата за спасување Rogue ST ги вклучува Max, Max OS, Max OS Lite и Pro хибридите со опција која одговара на потребите на сите нивоа на голфери.

Callaway ја подобри рамката на Jailbreak од претходните хибриди и го прошири периметарот за да ги зголеми брзините и стабилноста на топката благодарение на поголемата флексија на лицето.

Сите четири модели, исто така, може да се пофалат со висока јачина 455 Face Cup, која е оптимизирана со технологија за вештачка интелигенција за секој од хибридите да дојде до совршен агол на лансирање и брзина на центрифугирање.

Rogue ST Max е стандардно спасување, Max OS има преголема форма на глава, Max OS Lite има лесни компоненти и е најпростливото и највисоко вртење, а Pro е хибрид наменет за елитни или играчи на голф со низок хендикеп.

И гласи: Целосниот преглед на хибридите на Callaway Rogue ST

Кобра LTDx хибриди

Хибридите Cobra LTDx се најголемото вкупно растојание досега со нов систем за мерење PWR-COR и подобрен дизајн на лицето, кој произведува експлозивна брзина и растојание на топката, никогаш досега не постигнато.

Тежината на волфрам е клучна за технологијата PWR-COR, со ниската и напредната положба што помага да се извлечат поголеми брзини на топката, но сепак се намалуваат нивоата на центрифугирање и се подобрува простувањето.

Дизајнот HOT Face вклучува 17% потенко лице и 15 посебни машински дизајнирани зони со различна дебелина за да се зголеми брзината на слатката точка и топката низ лицето.

Новата фиксна тежина на грбот е клучна за да помогне во намалувањето на нивоата на центрифугирање и да се произведе високата траекторија на лансирање во спасувачите LTDx, кои се меѓу најдобрите хибриди за голф што може да ги понуди 2022 година.

И гласи: Целосниот преглед на хибридите на Cobra LTDx

Пинг G425 хибриди

Хибридите G425 се дизајнирани со два нови клучеви за иновации со вклучување на Facewrap и Spinsistency

Ping дошле до совршена комбинација која ви овозможува да извлечете поголемо растојание и центрифугирање од вашите хибриди, но со соодветна траекторија за да ги држите зелените и да ги пронајдете тешките позиции на игличките.

Хибридите имаат тежина на задниот дел од волфрам за да го зголемат МВР за поголема стабилност и простување отколку во претходните модели, додека витканото лице обезбедува поголеми брзини на топката.

И гласи: Целосниот преглед на хибридите на Ping G425

Titleist TS Hybrids

Titleist TS хибридите доаѓаат во две опции со TS2 и TS3 кои нудат различни карактеристики и се наменети за различни типови на голфери.

Хибридите TS2 можат да се пофалат со поголема глава од TS3, имаат позаоблен дизајн на главата на палката и повеќе личат на дрво од традиционален спасувачки клуб.

Titleist TS Hybrids

Хибридот Titleist TS3 има прилагодлив кертриџ со тежина Magnetic SureFit CG на задниот дел од челото за да понуди прилагодување во зависност од претпочитаната форма на снимката.

И двете се карактеризираат со шасија за зголемување на брзината што за прв пат беше видена кај возачите на Titleist TS и во шумите на талвеј.

И гласи: Целосниот преглед на Titleist TS хибриди