Најдобри играчи за голф 2022 година

Водичот за прегледи на голф ги избира најдобрите нови опции за фрлачи за 2022 година

Најдобрите играчи за голф за 2022 година со потесниот избор на GolfReviewsGuide.com.

TaylorMade Spider GT Notchback Putter

Барате нови играчи за голф за 2022 година? Најдобрите играчи за голф за 2022 година се избрани во потесниот избор на GolfReviewsGuide.com.

Разгледавме неколку опции кои би можеле да се додадат во вашата чанта оваа година и да ви помогнат да го извлечете максимумот од вашата игра на зеленилото.

Ако сте очајни да отворите повеќе стапчиња или да ги искорените страшните три фрлачи, совршеното рамен стап може да биде таму за вас.

Прочитајте ги најдобрите голф шуми на GolfReviewsGuide.com за 2022 година. Можете исто така да дознаете врвни голф возачи за 2022 година, најдобрите голф спасувања за 2022 година, најдобрите железа за голф за 2022 година, најдобрите голф-клинови за 2022 година и Најдобрите топчиња за голф за 2022 година како и Најдобрите чевли за голф за 2022 година врвни далечина за 2022 година.

Мени:
1. Ping PLD бланширан путер
2. Одисеја три-жешки 5K Putters
3. Скоти Камерон Phantom X Putters
4. TaylorMade Spider GT Putters

Ping PLD бланширан путер

Ping PLD бланширан DS72 Putter

Се зафркававме за новото Пинг PLD бланширани ставачи веќе некое време, но конечно се тука со четири привлечни модели за избор.

Голем број ѕвезди од турнејата користеа прототипови со многу успех и нивната работа за одобрување резултираше со објавување на новите Anser, Anser 2, DS72 и Prime Tyne 4.

Плочите на PLD се карактеризираат со прецизно мелено лице - слично на она што го видовме кај Скоти Камерон - за прецизност и конзистентност на зелените, како и мерење на периметарот на Пинг за простување.

И гласи: Целосниот преглед на Ping PLD putters

Одисеја три-жешки 5K Putters

Одисеја три-жешки 5K троен широк фрлач

Нови Одисеја три-жешки 5K ставачи има пет нови модели за 2022 година и разбива непозната територија како сечила како ниедна друга.

Tri-Hot 5K фрлачите се прва индустрија како први ножеви што може да се пофалат со 5000 MOI - оттука и името 5K. Тоа овозможува простување на чекан во лопатка за прв пат.

Одисеја смислија пет носачи кои се разликуваат по изглед и стил во сериите 5K со One, Two, Three, Double Wide и Triple Wide, сите кои нудат опции за глава за фрлање со различна големина.

И гласи: Целосниот преглед на Odyssey Tri-Hot 5K putters

Скоти Камерон Phantom X Putters

Скоти Камерон Phantom X 5.5 Putter

на Скоти Камерон Фантом Икс ставачи асортиманот е ажуриран за 2022 година со лансирани 10 одделни чеканчиња за новата сезона.

Најновите најсовремени технологии помагаат да се извлечат уште поголеми перформанси од најновите генерации на 5, 5.5, 5s, 7, 7.5, 9, 9.5, 11 и 11.5.

Скоти Камерон исто така го претстави новиот Phantom X 12 putter како сосема нов дизајн во најновата палета.

Сите новите Phantom носачи имаат тежина на стабилност благодарение на двете тегови од нерѓосувачки челик до пети кои се приспособливи, како и оските од челик без скали.

И гласи: Целосниот преглед на Scotty Cameron Phantom X putters

TaylorMade Spider GT Putters

TaylorMade Spider GT Putters

TaylorMade Spider GT ставачи се четири сосема нови модели објавени за 2022 година со лансирањето на Spider GT, Spider GT Notchback, Spider GT Rollback и Spider GT Splitback.

Надоврзувајќи се на силната репутација на моделите кои претходно ги вклучиле Пајакот EX, Пајакот X Пајакот С, TaylorMade ги засили работите уште повеќе со гамата GT.

GT е првиот што има крила наместо тегови, додека GT Notchback е првиот фрлач во среден чекан во палетата на Spider.

GT Rollback е првиот класичен чекан за полумесечина во Spiders, а GT Splitback има сличен изглед на многу од оние што ги ставаат оградите и е првиот модел на Spider што има крилја.

И гласи: Целосниот преглед на TaylorMade Spider GT putters