Druids EZ Carbon Trolleley Review

Количката EZ Carbon е една од најевтините колички за туркање на пазарот

Количката Druids EZ Carbon е една од најевтините таму.

Druids EZ Carbon количка

Количката Druids EZ Carbon е една од најевтините на пазарот, но нуди неверојатна вредност за парите за голферите на пазарот за турни колички.

Трговија на мало по мал дел од цената на некои ривалски брендови, Друиди смислија многу импресивна количка за туркање која нема да ја скрши банката.

Достапна во четири опции за бои, карбонската рамка ја прави оваа една од најлесните колички на пазарот и е погодна за сите видови терени за голф.

Што велат Друидите за количката EZ:

„Погледнете го делот на патеката со целосно новата количка Druids Ez Carbon. Доаѓа во 4 бои и е една од водечките колички на пазарот денес.

„Патентираното копче со еден клик ја преклопува количката во 2 едноставни чекори до компактна големина, силна алуминиумска рамка, тежи помалку од 18.5 фунти.

„Патентирано притиснете за сопирање, притиснете повторно за да ја ослободите ножната сопирачка. Трите EVA тркала без одржување обезбедуваат совршена рамнотежа и влечна сила на сите видови терени“.

Druids EZ Carbon количка

Поврзани со: Преглед на количката за голф Druids Tri-Lite 360

Дизајн и карактеристики на количка Druids EZ Carbon

Количката EZ Carbon е дизајнирана имајќи ја предвид лесната тежина за голфери кои избираат да ја туркаат својата торба околу теренот.

Количка за туркање во три насоки, EZ има три EVA тркала од 11.5 инчи x 2.6 инчи кои обезбедуваат цврстина и рамнотежа на производот дури и на повлажна терен и при силен ветер.

Рамката е направена од силен алуминиум и тежи помала од 18.5 фунти, што ја прави една од најлесните таму.

Се преклопува до компактна големина од само 13.2″Ш x 12.4″L x 32.8″H благодарение на патентираното копче со еден клик што го прави брзо и лесно подигнувањето и складирањето на оваа количка.

Druids EZ Carbon количка

Карбонската количка EZ има патентиран систем за притискање за сопирање и ослободување, а доаѓа со вградена корпа за ладење, мрежеста мрежа на рачката и решетка за складирање.

Количката е достапна во четири опции на бои: црна/сива, црна/вар, црна/црвена и црна/сина.

Пресуда: Дали е добра количката Druids EZ Carbon?

Кога станува збор за вредноста за парите, ќе се борите да го победите она што Друидите можат да го понудат со оваа количка за туркање.

Лесен е, но цврст, може да се справи со сите услови со минимална врева, компактен е кога е преклопен и има четири избор на бои за да одговара на потребите на повеќето голфери.

По цена, тешко е да се замери на количката EZ. Ако барате нова количка за туркање, ќе се борите да најдете нешто што е блиску до ова по цена.

Најчесто поставувани прашања

Колку чини количката Druids EZ Carbon?

Количката EZ Carbon се продава по многу евтини 99 фунти и од време на време се продаваше по продажна цена од 79 фунти. RRP е 199 фунти.

Кои бои се достапни во карбонската количка Druids EZ?

Можете да изберете од четири опции за бои со карбонската количка EZ, која е достапна во црна/сива, црна/вар, црна/црвена и црна/сина боја.

Дали количката Druids EZ Carbon доаѓа со гаранција?

Да. Количката доаѓа со една година гаранција за рамка.