Клара Спилкова: Што има во торбата

Што има во чантата на Клара Спилкова?

Поглед на поставената чанта на Клара Спилкова.

Чанта Клара Спилкова

Клара Спилкова ја освои својата втора победа на европската турнеја за дами кога победи Женскиот Ирски Опен во септември 2022 година. Поглед на Клара Спилкова: Што има во торбата.

Чешката ѕвезда стави крај на повеќе од петгодишното чекање за нејзината секунда Дами европска турнеја титула кога триумфираа во замокот Дромоланд во плеј-офот во три страни.

Спилкова заврши на 14 под исто ниво за оваа недела, заедно со Никол Брох Еструп и Урсула Викстром, и ја запечати победата на првата дополнителна дупка со птиченце доволно за да слета на Ирски опен за жени.

Помлад Чаша Солхајм и Јуниор Рајдер Купот претставник, Спилкова го исполни своето ветување кога победи на ЛЕТ во Купот Лала Мерием во 2017 година.

Таа продолжи да ја претставува Чешката Република на одложените Олимписки игри во 2020 година во 2021 година

Победата во Ирска ја искачи Спилкова на 162. од 292. во Рангирање на Rolex за Светскиот голф за жени.

Што има во чантата Клара Спилкова (на Ирскиот опен за жени, септември 2022 година)

возачот: Наслов TSi2 (Прочитајте го Прегледот)

Шуми: Наслов TSi2

Пегли: Наслов T200 (Прочитајте го Прегледот)

Клинови: Наслов Vokey SM9 (Прочитајте го Прегледот)

Стапач: Скоти Камерон Фантом Икс (Прочитајте го Прегледот)

Топка: Titleist Pro V1 (Прочитајте го Прегледот)