LIV Golf Invitational Bedminster Stream во живо – Како да гледате

Гледајте ја целата акција од LIV Golf Invitational Bedminster за 2022 година во живо.

Како да го гледате голфот LIV Golf Invitational Bedminster во живо.

LIV голф покана

LIV Golf Invitational Bedminster за 2022 година се одржува од 29 до 31 јули. Гледајте пренос во живо со LIV Golf Invitational Bedminster од целата акција.

Третиот од осумте настани во новата Саудиска голф лига е втор што се одржува на бреговите на Соединетите Американски Држави додека серијата LIV Golf се упатува кон Бедминстер.

Поврзани со: Кој игра во LIV Golf Invitational Bedminster?
Поврзани со: Кои се Коментаторскиот тим на LIV Golf?

Турнирот се одржува во националниот Бедминстер Трамп во Њу Џерси, а учествуваат 48 играчи кои се приклучија на турнејата.

Нови лица за овој турнир се Хенрик Стенсон, Пол Кејси, Џејсон Кокрак и Чарлс Хауел Трети.

Тие им се придружуваат на Дастин Џонсон, Фил Микелсон, Брукс Коепка, Брајсон Дешамбо, Ли Вествуд, Иан Поултер, Луис Остхуизен, Серхио Гарсија, Мартин Кајмер, Грем Мекдауел и Чарл Шварцел во составот.

Може да гледате пренос во живо и да ја гледате целата драма која се одвива во три дена од LIV Golf Invitational Bedminster Golf.

Поврзани со: Распоред на настани со покана за LIV Golf

Каде да го гледате LIV Golf Invitational Bedminster и детали за емитување

Третиот LIV Golf Invitational турнир ќе се емитува преку Интернет преку LIV Golf без сè уште нема телевизиски партнери во живо.

Целата акција може да ја гледате од националниот Бедминстер на Трамп, емитувана на интернет на Веб-страница LIV Golf. Исто така, ќе може да се гледа преку каналот на турнејата на YouTube и Фејсбук страницата.

Дополнително, турнирот за прв пат ќе се емитува преку DAZN.

LIV Golf Invitational Bedminster Формат и распоред

Сите 48 играчи се натпреваруваат за дел од наградниот фонд од 25 милиони долари во Бедминстер во три круга без никакво намалување.

Акцијата секој ден започнува во 2.00:7.00 по ЕТ / XNUMX:XNUMX по локално време со пушка и сите играчи на патеката во исто време.

48-те играчи, исто така, се драфтувани во 12 тимови од по четири и секој од тимовите игра за парична награда врз основа на комбинираните резултати.

  • Ден 1 - петок, 29 јули
  • Ден 2 – сабота, 30 јули
  • Ден 3 – недела, 31 јули

Турнирот носи награден фонд од 25,000,000 американски долари.