Симус Моќ: Што има во торбата

Што има во чантата на Seamus Power?

Поглед на поставената торба на Seamus Power.

Seamus Power WITB

Seamus Power ја освои својата втора победа на PGA Tour кога го освои првенството на Бермуди во октомври 2022 година. Поглед на Seamus Power: What's In The Bag.

Ирецот Пауер го реализираше последното коло од само еден помалку на теренот за голф Порт Ројал за да се држи до победата во Шампионат во Бермуди.

Пауер заврши на 19-помалку за оваа недела, еден шут повеќе од брзото завршување Томас Детри.

Првата победа на Power на PGA Tour дојде во 2021 година Шампионат во Барбасол кога го победија JT Potson на шестата дополнителна дупка од плеј-офот во Kine Trace Golf Club во Кентаки.

Пред пробивот на PGA Tour, Power го освои Обединетото првенство за лизинг и финансии во 2016 година на тогашната турнеја Web.com.

Победата во првенството на Бермуди ја искачи Пауер на 32-то место од 48-то Официјални светски рангирања за голф.

Што има во торбата Симус моќта (на првенството на Бермуди во октомври 2022 година)

возачот: Ping G430 LST (9 степени) (Прочитајте го Прегледот)

Шуми: Ping G430 Max (3-дрво, 15 степени) (Прочитајте го Прегледот)

Алатка: TaylorMade P790 UDI (Прочитајте го Прегледот)

Пегли: Ping iBlade (4-железо) и Ping Blueprint (5-железо до Pitching Wedge)

Клинови: Ping Glide 4.0 (50 степени, 54 степени и 58 степени) (Прочитајте го Прегледот)

Стапач: Пинг PLD3 (Прочитајте го Прегледот)

Топка: Titleist Pro V1x (Прочитајте го Прегледот)

Што има во торбата Симус моќта (на првенството во Барбасол во јули 2021 година)

возачот: Пинг G410 (9 степени) (Прочитајте го Прегледот)

Шуми: PING G425 Max 3-дрво (14.5 степени) (Прочитајте го Прегледот)

Алатка: TaylorMade P790 UDI

Пегли: Пинг iBlade (4); Ping Blueprint (5-PW)

Клинови: Ping Glide 3.0 (50 степени, 54 степени и 58 степени)

Стапач: Пинг PLD 3 Прототип

Топка: Titleist Pro V1 топче за голф (Прочитајте го Прегледот)