Скокни до содржината
Почетна » Callaway

Callaway

Лого на Callaway
 

Осврти за голф на Callaway

 
Ги барате најновите рецензии за голф на Callaway? Проверете ги написите подолу бидејќи GolfReviewsGuide.com ги прегледува возачите на Callaway, шумите, хибридите, пеглите, топките и облеката и ги дава нивните пресуди за новите производи кога ќе дојдат на пазарот. Добијте доверлив преглед за најновата опрема за голф Callaway.

Преглед на топката за турнеја со хром на Callaway

Преглед на топки за турнеја со Chrome Callaway (НОВ модел за 2024 година)

Откриени се топчињата на Callaway Chrome Tour со наследникот на сетот Chrome Soft за лансирање во 2024 година. Сè што знаеме за новиот… Прочитај повеќе "Преглед на топки за турнеја со Chrome Callaway (НОВ модел за 2024 година)

Callaway Rogue ST Max Hybrid

Како да ги прилагодите хибридите на Callaway Rogue ST (Водич за прилагодување - Лофт и лага)

Треба да знаете како да ги прилагодите хибридите Callaway Rogue ST за да ги префрлите аглите на мансардата и лежењето? Имаме целосен водич и табела за прилагодување.… Прочитај повеќе "Како да ги прилагодите хибридите на Callaway Rogue ST (Водич за прилагодување - Лофт и лага)

Callaway Paradym хибриди

Како да ги прилагодите хибридите на Callaway Paradym (Водич за приспособување – Лофт и лага)

Треба да знаете како да ги прилагодите хибридите Callaway Paradym за да ги префрлите аглите на мансардата и лежењето? Имаме целосен водич и табела за прилагодување. На… Прочитај повеќе "Како да ги прилагодите хибридите на Callaway Paradym (Водич за приспособување – Лофт и лага)

Возач на Callaway Rogue ST Triple Diamond LS

Како да го прилагодите драјверот за Callaway Rogue ST Triple Diamond LS (Водич за прилагодување - Loft & Lie)

Треба да знаете како да го прилагодите двигателот на Callaway Rogue ST Triple Diamond LS за да ги префрли аглите на мансардата и лежењето? Имаме комплетен… Прочитај повеќе "Како да го прилагодите драјверот за Callaway Rogue ST Triple Diamond LS (Водич за прилагодување - Loft & Lie)

Најдобри клинови за голф за високи хендикепирани

Најдобри клинови за голф за високи хендикепирани (ТОП 5 опции)

Дали сте новодојденец почетник или со висок хендикепер кој сакате да ја подобрите вашата кратка игра? Изберете од најдобрите голф клинови за високи хендикепирани. Еден од… Прочитај повеќе "Најдобри клинови за голф за високи хендикепирани (ТОП 5 опции)

Возач на Callaway Rogue ST Max LS

Како да се приспособи Callaway Rogue ST Max LS возачот (Водич за прилагодување - Loft & Lie)

Треба да знаете како да го прилагодите двигателот на Callaway Rogue ST Max LS за да ги менува аглите на мансардата и лежењето? Имаме целосен водич… Прочитај повеќе "Како да се приспособи Callaway Rogue ST Max LS возачот (Водич за прилагодување - Loft & Lie)

Преглед на Callaway Apex UW '24

Преглед на Callaway Apex UW '24 (NEW Utility Woods)

Callaway Apex UW '24 се појави на полиците на продавниците во септември 2023 година со разноврсен дизајн кој ги комбинира придобивките од вашите повисоко издигнати шуми и… Прочитај повеќе "Преглед на Callaway Apex UW '24 (NEW Utility Woods)