Што има во торбата

Што има во торбата

 
Добијте го она што е во вреќата на водечките голфери во светот. Од Тајгер Вудс до Рори Мекилрој, откријте го нивното последно поставување со информации за WITB.

GolfReviewsGuide.com обезбедува длабинска покриеност на PGA турнејата и европската турнеја, вклучително и What's In The Bag и целосни детали за возачите, шумите, хибридите, пеглите, фрлачите и топчињата за голф што се користат на турнејата.