Напиши За нас

Имате производ за голф што сакате да го прегледате? Дали имате статија или функција што љубителите на голфери ќе бидат заинтересирани да ја читаат? Зошто да не пишете за нас на GolfReviewsGuide.com или да не биде прикажана објава за гости.

Тимот на GolfReviewsGuide секогаш е во потрага по интересни написи и можете да се појавувате на страница со над 213,000 месечни прегледи на страници и над 76,000+ уникатни читатели од целиот свет секој месец.

Прифаќаме статии и гостински објави на следните теми: опрема за голф, вести за голф, празници, фитнес, познати личности, бизнис, спонзорство, гостопримство, патување и многу повеќе.

Упатствата за поднесување гостинска објава се како што следува:

  • Користете ја формата за контакт за да предложите идеја за објава за гости.
  • Сите прифатени написи ќе бидат објавени во живо во рок од 5 дена од поднесувањето.
  • Статиите мора да бидат единствени и 500+ зборови.
  • Статиите мора да поминат тестови за плагијат.

Дали сте заинтересирани да бидете прикажани на GolfReviewsGuide.com во гостинска објава или блог? Контактирајте со еден од тимот денес за повеќе информации за тоа како да пишувате за нас.

Почетна страница на водич за прегледи на голф

Рекламирање

Како и можностите за објавување гости, рекламирањето е исто така прифатено во Водичот за прегледи на голф. Од банери до рекламирање во написот, до спонзорирани објави на социјалните мрежи, направете го вашиот бренд да го видат стотици илјади голфери ширум светот.

Доколку сакате да ги знаете цените за рекламирање и можностите што се достапни, контактирајте преку формуларот подолу.

Пишете за нас Контакт формулар