Hopp til innhold
Hjemprodukt » 2023 LIV Golf Promotions Live Stream (SE Live Golf)

2023 LIV Golf Promotions Live Stream (SE Live Golf)

LIV golfflagg

2023 LIV Golf Promotions-arrangementet finner sted fra 8. til 10. desember. Se en 2023 LIV Golf Promotions livestream av all action.

Kampanjer-arrangementet, som holdes for første gang, er en kvalifiseringsturnering med tre plasser i 2024 LIV golfsesong opp til tak.

Totalt 73 spillere vil være i aksjon over fire runder i håp om å sikre seg en av de tre ettertraktede plassene på LIV Golf-touren.

Fire runder spilles over tre dager på Abu Dhabi Golf Club, med 60 spillere i runde én og 13 andre spillere fritatt til runde to.

De 20 beste og uavgjort i runde én går videre til runde to med poeng tilbakestilt før lørdagsspillet. De 20 beste går deretter videre til runde tre og fire med poengsummen tilbakestilt før søndagens 36-hulls slagspillavgjørelse.

De tre beste vil få opprykk til 2024 LIV Golf-sesongen, mens de som havner på fjerde til 10. plass vil være garantert fritak på International Series-arrangementene på Asian Tour i 2024.

Du kan se en direktesending og se alt dramaet utspille seg gjennom tre dager av 2023 LIV Golf Kampanjer.

I SLEKT: Best rangerte Abu Dhabi golfbaner

Hvor kan du se 2023 LIV Golf Promotions Live Stream og kringkastingsdetaljer

Alle LIV Golf-turneringer sendes online av LIV Golf for internasjonale seere.

Du kan se all handlingen streamet online på LIV Golf nettside. Det vil også være tilgjengelig å se via turens YouTube-kanal og Facebook-side.

Format og tidsplan

Seks spillere vil spille i runde én på fredag, med de 20 beste og uavgjorte spillere videre til runde to.

De slår seg sammen med 13 andre spillere som er fritatt frem til runde to på lørdag med 18-hulls slagspill-arrangementet som resulterer i at 20 spillere går inn på den siste dagen.

De 20 beste spiller runder tre og fire med søndagens 36-hulls slagspill som avgjør hvem som rykker opp til 2024 LIV Golf.

Resultatene tilbakestilles på slutten av hver dag.

De tre beste vil få opprykk til 2024 LIV Golf-sesongen, mens de som havner på fjerde til 10. plass vil være garantert fritak på International Series-arrangementene på Asian Tour i 2024.

  • Dag 1 – fredag ​​8. desember
  • Dag 2 – lørdag 9. oktober
  • Dag 3 – søndag 10. oktober
Tags: