Hopp til innhold
Hjemprodukt » Nanna Koerstz Madsen: Hva er i posen

Nanna Koerstz Madsen: Hva er i posen

Nanna Koerstz Madsen Bag

Nanna Koerstz Madsen tok sin første LPGA Tour-seier da hun vant Honda LPGA Thailand Open-tittelen i mars 2022. En titt på Nanna Koerstz Madsen: What's In The Bag.

27-åringen ble den første danske vinneren på LPGA-touren etter å ha vunnet et sluttspill med Kinas Lin Ziyu på Siam Country Club Old Course i Pattaya.

En siste runde på fem under par førte til at Koertsz Madsen fikk en turneringsrekord på 26 under, før en ørn på det andre ekstra hullet så henne til slutt ta seier.

Det var Koertsz Madsens seks profesjonelle turneringsseiere etter også å ha triumfert på A6 Ladies Open i Sverige som amatør, Symetra Classic, Fuccillo Kia Championship og Danielle Downey Credit Union Classic på Symetra Tour og Tipsport Golf Masters i Ladies European Tour.

Koertsz Madsen var også en del av det europeiske vinnerlaget i 2021 Solheim cup.

Hva er i posen Nanna Koerstz Madsen (ved Honda LPGA Thailand Open 2022)

Sjåfør: Callaway Mavrik Sub Zero Triple Diamond (10.5 grader) (Les anmeldelsen)

Woods: Callaway Epic Flash (16 grader) (Les anmeldelsen)

Strykejern: TaylorMade P770 (3-jern til 5-jern) (Les anmeldelsen) & TaylorMade P760 (6-jern til PW)

kiler: Titleist Vokey SM8 (50, 56 og 60 grader) (Les anmeldelsen)

Putter: Odyssey Stroke Lab # 7

Ball: Titleist Pro V1x (Les anmeldelsen)