Cameron Smith: Vad finns i väskan

Vad finns i Cameron Smiths väska?

En titt på Cameron Smiths väska.

Cameron Smith väska

Cameron Smith säkrade sin första major-titel i Open Championship 2022 på St Andrews i juli 2022 och följde den med en första LIV Golf-framgång i september 2022. En titt på Cameron Smith: What's In The Bag.

Australiensarens sista runda på åtta under par på den 150:e Öppet mästerskap såg honom slå spelpartnern Cameron Young med ett skott på Old Course.

Den första stora segern var Smiths sjätte vinst i karriären, hans tredje för året och den största i karriären när han lyfte Claret Jug som mästare.

Snabbspola två månader framåt och Smith lade till en första LIV Golf titeln till sitt CV efter att ha gjort bytet till den kontroversiella nya serien.

Smith slutade på 13 under par i LIV Golf Chicago Invitational för att slå Dustin Johnson och Peter Uihlein med tre skott.

Smith vann också 2022 Turnering av mästare i januari, när han satte en ny PGA-turné rekord när han vann med en poäng på 34 under.

Smith tog sedan segern i Spelarmästerskapet i mars 2022, vilket inför Open Championship var hans största framgång i karriären.

Smiths fyra vinster 2022 lägger till segrar i Zürich Classic i New Orleans 2017 och 2021 och 2020 Sony Open.

Innan han gick med i LIV Golf, satt Smith på en karriärs bästa tvåa i Officiell världsranking i golf.

Vad finns i väskan Cameron Smith (vid LIV Golf Chicago Invitational, september 2022)

Förare: Titleist TSR3 (10 grader) (Läs recensionen)

Woods: Titleist TSi2 (3-trä, 15 grader) & Titleist TSR2 (5-trä, 18 grader) (Läs recensionen)

Järn: Mizuno Pro Fli-Hi (3-järn) (Läs recensionen) och Titleist T100 Black (5 iron-9 iron) (Läs recensionen)

kilar: Titleist Vokey SM9 (46 grader, 52 grader, 56 grader och 60 grader) (Läs recensionen)

Putter: Scotty Cameron 009M prototyp

Boll: Titleist Pro V1x golfboll (Läs recensionen)

Vad finns i väskan Cameron Smith (vid Open Championship, juli 2022)

Förare: Titleist TSR2 (10 grader)

Woods: Titleist TSi2 3-wood (15 grader)

Järn: Mizuno Pro Fli-Hi (3-järn) och Titleist T100 Black (5 järn-9 järn)

kilar: Titleist Vokey SM9 (46, 52 & 56) & Titleist WedgeWorks Proto Jet (60 grader)

Putter: Scotty Cameron 009M prototyp

Boll: Titleist Pro V1x golfboll

Vad finns i väskan Cameron Smith (vid The Players' Championship, mars 2022)

Förare: Titleist TSi3 (10 grader) (Läs recensionen)

Woods: Titleist TSi2 3-trä (15 grader) och Titleist TS2 7-trä (18 grader)

Järn: Mizuno Pro Fli-Hi (3-järn) och Titleist T100 Black (5 järn-9 järn)

kilar: Titleist Vokey SM9 (46, 52, 56 och 60 grader)

Putter: Scotty Cameron 009M prototyp

Boll: Titleist Pro V1x golfboll

Vad finns i väskan Cameron Smith (vid Tournament of Champions, januari 2022)

Förare: Titleist TSi3 (10 grader)

Woods: Titleist TSi2 3-trä (15 grader) och Titleist TS2 7-trä (18 grader)

Järn: Mizuno Pro Fli-Hi (3-järn) och Titleist T100 Black (5 järn-9 järn)

kilar: Titleist Vokey SM9 (46, 52, 56 och 60 grader)

Putter: Scotty Cameron 009M prototyp

Boll: Titleist Pro V1x golfboll