Jon Rahm: Vad finns i väskan

Vad finns i US Open-mästaren Jon Rahms väska?

Vad finns i US Open-mästaren Jon Rahms väska?

Stormästaren Jon Rahm gjorde två segrar på en månad för att starta 2023 efter att ha vunnit Tournament of Champions och The American Express. En titt på Jon Rahm: What's In The Bag.

Rahm producerade den största comeback-segern i säsongsinledningen Turnering av mästare när han såg över den långvariga ledaren Collin Morikawa på Plantation Course på Kapalua Resort.

Rahm sköt en sista runda på 10 under par på Hawaii för att sluta på 27 under och lyfta titeln med två skott.

Bara två veckor senare tog Rahm även titeln kl American Express när han återigen tog segern med totalt 27 under i Kalifornien.

Rahm avslutade 2022 med sin tredje vinst för året i säsongsavslutningen DP World Tour Championship. Det följde på segrar i Mexico Open i maj och hans tredje Öppna de España seger i oktober.

Rahm återvände till att vinna med en första titel sedan sin framgång i US Open 2021 när han vann Mexico Open.

Rahm lade sedan till sina 2018 och 2019 Open de Espana-titlar när han kvitterade hjälten Seve Ballesteros tre segrar i tävlingen när han triumferade på Club de Campo Villa de Madrid i Madrid.

Vinsten i The American Express tog Rahms totala karriärframgångar till 18, inklusive hans första major vid 2021 US Open på Torrey Pines.

PGA-turné han har lyft titlar på 2017 Farmers Insurance Open, 2018 CareerBuilder Challenge, 2019 Zürich Classic i New Orleans med Ryan Palmer, 2020 Memorial Turnering, 2020 BMW-mästerskap. Han vann också 2018 Hero World Challenge.

Rahm har också vunnit på European Tour under 2017 och 2019 Irish Open, 2017, 2019 och 2022 DP World Tour Championship och 2018, 2019 och 2022 Open de Espana.

Rahm flyttade upp till trean i den Officiell världsranking i golf.

Vad finns i väskan Jon Rahm (på The American Express i januari 2023)

Förare: Callaway Paradym Triple Diamond LS (10.5 grader) (Läs recensionen)

Woods: Callaway Paradym Triple Diamond (16 grader & 18 grader) (Läs recensionen)

Järn: Callaway Apex TCB Irons (4-PW) (Läs recensionen)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter (Läs recensionen)

Boll: Callaway Chrome Soft X golfboll (Läs recensionen)

Vad finns i väskan Jon Rahm (vid Tournament of Champions i januari 2023)

Förare: Callaway Paradym Triple Diamond LS (10.5 grader)

Woods: Callaway Paradym Triple Diamond (16 grader & 18 grader)

Järn: Callaway Apex TCB-järn (4-PW)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter

Boll: Callaway Chrome Soft X Golfboll

Vad finns i väskan Jon Rahm (vid DP World Tour Championship i november 2022)

Förare: Callaway Rogue ST Triple Diamond LS (10.5 grader) (Läs recensionen)

Woods: Callaway Rogue ST LS Triple Diamond HL T (16 grader & 18 grader) (Läs recensionen)

Järn: Callaway Apex TCB-järn (4-PW)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter

Boll: Callaway Chrome Soft X golfboll (Läs recensionen)

Vad finns i väskan Jon Rahm (vid Open de España i oktober 2022)

Förare: Callaway Rogue ST Triple Diamond LS (10.5 grader)

Woods: Callaway Rogue ST LS Triple Diamond HL T (16 grader)

Hybrider: Callaway Apex Utility (21 grader)

Järn: Callaway Apex TCB-järn (4-PW)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter

Boll: Callaway Chrome Soft X Golfboll

Vad finns i väskan Jon Rahm (vid Mexico Open i maj 2022)

Förare: Callaway Rogue ST Triple Diamond LS (10.5 grader)

Woods: Callaway Rogue ST LS Triple Diamond Proto (15 grader) & Callaway Epic Speed ​​Sub Zero Triple Diamond T (18.0 grader)

Järn: Callaway Apex TCB-järn (4-PW)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter

Boll: Callaway Chrome Soft X Golfboll

Vad finns i väskan Jon Rahm (vid US Open i juni 2021)

Förare: Callaway Epic Speed ​​Driver (10.2 grader) (Läs recensionen)

Woods: Callaway Epic Speed ​​Sub Zero Fairway Woods (14.2 & 18.1 grader)

Järn: Callaway Apex TCB-järn (4-PW)

kilar: Callaway Mack Daddy 5 Jaws Forged 'Rahmbo' Wedges (52, 56 & 60 grader)

Putter: Odyssey White Hot OG Rossie S Putter

Boll: Callaway Chrome Soft X Golfboll