Vijay Singh: Vad finns i väskan

Vad finns i Vijay Singhs väska?

En titt på inställningen av Vijay Singhs väska.

Vijay Singh väska

Vijay Singh slog sig ihop med sonen Qass för att vinna PNC-mästerskapet i december 2022. En titt på Vijay Singh: What's In The Bag.

Singh vann äntligen fader/son-mästerskapet i slutet av året vid det 16:e försöket när han landade priset med sonen Qass på Ritz-Carlton Golf Club i Florida.

Duon postade identiska omgångar av 59 i PNC mästerskap att sluta på 26 under par över de två rundorna. De avslutade två skott ifrån John Daly och sonen John Jr och Justin Thomas och pappa Mike.

Det var den senaste vinsten i Singhs lysande karriär och tog hans karriärsiffra till 65 segrar sedan han blev proffs 1982.

Fijianen vann tre majors – 1998 och 2004 USPGA -mästerskap och Masters i 2000.

Singhs andra PGA-turné vinster kom i 1993, 1995, 2006 och 2008 Buick Classic, 1995 och 2003 Phoenix Open, 1997 och 2004 Buick Open, 1997 Memorial Tournament, 1998 Sprint International, 1999 Honda Classic, 2002 och 2004 Open Championship, 2005, Houston Tournament 2002 Byron Nelson Championship, 2003 John Deere Classic och 2003 Funai Classic.

Han vann också 2004 AT&T Pebble Beach National Pro-Am, 2004 HP Classic of New Orleans, 2004 och 2008 Deutsche Bank Championship, 2004 Canadian Open, 2004 Lumber Classic, 2004 Chrysler Championship, 2005 Sony Open in Hawaii, 2005 Wachovia Championship, 2007 Wachovia Championship. Mercedes-Benz Championship, 2007 Arnold Palmer Invitational och 2008 WGC-Bridgestone Invitational.

Singh har också European Tour segrar i 1989 Volvo Open Championship, 1990 El Bosque Open, 1992 Turespana Masters Open de Andalucia, 1992 German Open, 1994 Scandinavian Masters, 1994 Trophee Lancome, 1997 South African Open, 2001 Malaysian Open och 2001 Singapore Masters.

Singh har även Asian Tour-vinster på sitt CV i 1995 Passport Open, 2000 Taiwan Open och 2007 Korea Open, seger i 1993 Bell's Cup på Sunshine Tour, en vinst i 1992 Malaysian Open på Asia Golf Circuit, titlar i 1988 och 1989 Nigerian Open, 1989 Zimbabwe Open och 1989 Ivory Coast Open i Safari Circuit och 1988 Länsförsäkringar Open på Swedish Golf Tour segrar.

Andra vinster inkluderar det malaysiska PGA-mästerskapet 1984, Hassan II Golf Trophy 1991, World Match Play Championship, 1998 Johnnie Walker Super Tour, 2001 och 2003 Telus Skins Game och 2008 Chevron World Challenge.

Vad finns i väskan Vijay Singh (vid PNC-mästerskapet i december 2022)

Förare: Callaway Rogue ST Triple Diamond (8.5 grader) (Läs recensionen)

Woods: Callaway Epic Speed ​​(3-trä, 13.5 grader & 4-trä, 16.5 grader)

Hybrider: Ping G425 (22 grader) (Läs recensionerna)

Järn: Mizuno Pro 221 (5-järn till Pitching Wedge) (Läs recensionen)

kilar: Cleveland RTX ZipCore (48 grader, 54 grader och 60 grader)

Putter: Odyssey 2-Ball Ten Broomstick

Boll: TaylorMade TP5x (Läs recensionen)