Hyppää sisältöön
Koti » Jon Rahm ansaitsee 5 miljoonan dollarin palkkapäivän DP Tour Championshipin voitolla

Jon Rahm

Jon Rahm ansaitsi 5 miljoonan dollarin palkkapäivän voitettuaan sekä kauden päättyvän DP Tourin mestaruuden että Race To Dubain ja sijoittuen Euroopan kiertueen ykkösgolfariksi.

Espanjalainen Rahm pidätti entisen voittajan Tommy Fleetwoodin voittaakseen 3 miljoonan dollarin DP Tourin mestaruuden The Earth Course Dubaissa.

Tämä tulos merkitsi myös sitä, että hän sijoittui Euroopan kiertue Vuoden golfaaja 2019 – ja ansaitsi hänelle vielä 2 miljoonaa dollaria palkintorahoja.

"On todella vaikea uskoa, että jotkut Euroopan golfin ja Espanjan golfin suurimmista mestareista eivät ole kyenneet saavuttamaan sitä, mitä minulla on vain kolmessa vuodessa", Rahm sanoi. "Se on se asia, johon en todellakaan voi keskittyä."

LUE: Arvostelu Jon Rahmin TaylorMade M5 -ohjaimesta

Vain Seve Ballesteros hänen espanjalaistovereistaan ​​oli onnistunut lopettamaan kauden Euroopan ykkösenä.

"Sergio (Garcia) on ollut suuri Espanjan mestari vuosia, päävoittaja", Rahm lisäsi. ”Ollie (José María Olazábal), kaksinkertainen Major Championshipin voittaja. Miguel Ángel (Jiménez) on myös tehnyt hienoa työtä. Alvaro Quiros on voittanut tämän tapahtuman.

”Niin monilla mahtavilla pelaajilla Espanjan historian aikana on ollut mahdollisuus, mutta he eivät saaneet sitä aikaan. On vain vaikea laittaa sitä perspektiiviin, kun tiedän, että Seven jälkeen minä olen seuraava, joka saa sen valmiiksi. Voin laittaa sanat, mutta se ei vain tunnu olevan totta. On vaikea uskoa.

”Seve ei ollut rauhallisin siellä, hänellä oli intohimoa. Niin teki Ollie, he molemmat tekevät, eikä siinä ole mitään väärää.

”Jotkut kaikkien urheilulajien suurimmista mestareista ovat intohimoisia ihmisiä, jotka osoittavat turhautumista, kun heillä on sitä, ja he osoittavat onnensa myös, kun heillä on sitä. Minusta se ei ole huono asia. Itse asiassa uskon, että se on hyvä asia, koska se sai minut tänään läpi viimeisillä rei'illä.

Viisi pelaajaa kilpaili yhä Euroopan ykköseksi DP Tourin mestaruussarjaan tähtäävälle vuodelle, mutta Rahm ja Fleetwood jäivät taistelemaan siitä dramaattisena viimeisenä päivänä.

Rahm oli päässyt kuusi laukausta eroon Fleetwoodista viimeisellä kierroksella, mutta lopulta hänen täytyi upottaa hermostunut putti viimeisellä sinetöidäkseen yhden laukauksen voiton.

Rahm sijoittui 483.6 pisteen eroon Fleetwoodista kauden mittaisessa sijoituksessa.

Se oli Rahmille kauden kolmas Euroopan kiertueen voitto, kun hän voitti myös Irish Openin ja kotitapahtumansa Open de Espanassa.

Rahm nautti myös PGA Tourin voitosta vuonna 2019 voitettuaan New Orleansin Zurich Classicin, ironisesti Fleetwoodin toiseksi sijoittuneena.