Осврти за опрема за голф

 

GolfReviewsGuide.com е дом на независни и искрени прегледи на најновата опрема за голф, терени за голф, дестинации за одмор за голф и зделки за голф. Останете во тек со најновите изданија бидејќи тимот на Водич за рецензии за голф нуди своја проценка за најдобрата опрема за голф што треба да се купи.

 

Осврти на возачи за голф

 

На пазарот за нов возач? Најновите изданија на производи се вклучени во нашите прегледи за најдобри возачи на голф да се купува. Без разлика дали сакате да читате најновите двигатели на TaylorMade рецензии или сакате да откриете дали а нов драјвер за наслови вреди да се купи, GRG ви дава искрена проценка.

 

Осврти за голф пегли

 

Прочитајте ги прегледите на нови пегли за голф како што се пуштаат на пазарот. Ако барате да купите нов сет на пегли, добијте ја нашата искрена пресуда за најжешките зделки наоколу и кои се најдобрите пегли за голферите на вашата способност.

 

Голф Putters Осврти

 

Наоѓањето на вистинскиот фрлач за вашиот удар е од клучно значење ако имате повеќе удирање. Што се најдобри играчи за голф? Дали треба да купите чекан или сечило? Прочитајте ги нашите редовни прегледи на најновите пуштени во употреба голф.

 

Осврти за голф топки

 

Titleist, Callway, Srixon, TaylorMade...кои топчиња за голф се најдобри? Нашите писатели ги разгледуваат најпопуларните топчиња за голф и разговараат за тоа како секој може да ја подобри вашата игра во нашата сеопфатна осврти на топчиња за голф од најголемите брендови.

 

Осврти за колички за голф

 

На пазарот за нова количка за голф? Кој е вистинскиот за вашиот курс? Која е најдобрата количка за батерии? Која количка за туркање да ја изберете? GRG ве насочува во вистинската насока.

 

Голф GPS Осврти

 

Најдобрите GPS часовници и далечина се прегледуваат и оценуваат од нашите фанатици за голф. Што ви нуди секој од нив? Како се рангираат во перформансите? И колку се точни? Кога станува збор за откривање на најдоброто од најдобрите, GolfReviewsGuide ви дава добри совети.

 

Осврти на терени за голф

 

Прочитајте ја нашата независна осврти за голф од најдобрите места во светот и како да резервирате време за маи онлајн. Каде е најдобро да се игра во вашата област? Ние ви обезбедуваме сеопфатен водич за секој терен за голф и ги рангираме најдобрите патеки што треба да ги додадете во вашата листа на кофа.

 

Најдобри дестинации за одмор за голф

 

Размислувате за пауза за голф или за одмор со вашите пријатели голф? Кои се овогодинешните задолжителни дестинации? Кои курсеви треба да ги играте на вашиот одмор? И кои се најдобрите зделки за одмор за голф? GolfReviewsGuide.com редовно ги прегледува најдобрите дестинации за голф во светот, вклучувајќи го и најдобрите терени за голф во САД  врвни терени за голф во Велика Британија за играње.

 

Вести од турнејата

 

Ве одржуваме во тек со најновите вести за PGA Tour Вести од DP World Tour. Од прегледи на турнири до активности од големите големини, Водичот за рецензии за голф е тука на секој чекор од патот со нашата вести за голф турнеја.