Evnroll ER11vx Putter Review

Поставувачот Evnroll ER11vx е ново издание за 2022 година

Новиот EV11vx го лансираше Evnroll.

Evnroll ER11vx Putter

Evnroll додаде нов модел во нивната палета со лансирањето на Evnroll ER11vx путер за сезоната 2022 година.

Како сестринска опција на ER11v, ER11vx е чекан со средна брава и има класичен, но современ изглед кој на многу начини е сличен на TaylorMade Spider GT семејство.

ER11vx се заснова на стабилност, а тежината е поместена на рабовите на главата за фрлање на овој чекан со неверојатно стилски изглед.

Што вели Evnroll за новиот путер ER11vx:

„Време е за извонредна надградба… поздравете го ER11vx!

„Одликувајќи го задниот дел, прилагодливи тегови од не'рѓосувачки челик 303, овој нов дизајн ја репозиционира масата дополнително нанадвор за да ја подобри стабилноста и простувањето.

„Ултра лесното алуминиумско тело на авионот 6061, исто така, вклучува единствена драматична глетка за неверојатен визуелен изглед“.

Поврзани со: Најдобрите нови играчи за 2022 година

Evnroll ER11vx Putter

Evnroll EV11vx Putter Дизајн и карактеристики

Новиот EV11vx има за цел да ја префрли тежината на рабовите на главата за фрлање за да создаде стабилност како никогаш досега во чеканот Evnroll.

Изработен од црн анодизиран алуминиум 6061, носачот има две тегови од не'рѓосувачки челик 303 за да обезбеди стабилност што е клучна.

Лицето тоа е 100% CNC бланширан за да се произведе подобрување на ролни наставки од сите должини.

Развојот на Evnroll, исто така, дојде до идејата дека тежината на нишање е различна во зависност од должината на ставањето, и се разликува помеѓу опциите од 33 инчи, 34 инчи и 35 инчи.

Evnroll ER11vx Putter

Поставувачот EV11vx е закачен со прсти е достапен во шест опции за вратило и црево: краток коси, внатрешен коси, краток водоводџија, среден коси, долг водоводџија и долг коси.

Секоја опција има различно количество на висење на прстите, при што Short Slant има 15 степени, Inline 27 степени, Short Plumber 10 степени, Mid Slant 8 степени, Long Plumber 6 степени и Long Slant 9 степени.

Пресуда: Дали е добро путерот Evnroll EV11vx?

Evnroll го следеше слична патека на онаа на TaylorMade во новата палета на Spider GT, придвижувајќи ја тежината до периметарот до зголемена стабилност како никогаш досега.

Поставувачот EV11vx навистина изгледа многу слично на некои од новите Spider и перформансите се подеднакво импресивни со главата на чеканчето што излегува директно и на патеката со максимално простување.

Поставувачите на Evnroll се познати по нивоата на изведба, а EV11vx додава уште една низа од врвните изведувачи.

Најчесто поставувани прашања

Кој е датумот на издавање на Evnroll EV11vx putter?

Новиот путер EV11vx првпат беше претставен во април 2022 година и е достапен во општа продажба.

Колку чини путерот Evnroll EV11vx?

Поставувачот EV11vx сега е евтин и се продава по 360 фунти / 450 долари.